Kurs & Undervisning

Drømmer du om å skrive egne viser, eller er du i gang med dine egne låter allerede og trenger noen gode råd? Har du lyst til å spille gitar? Blir du hes når du synger, eller synes du ikke at pusten strekker til? Er det vanskelig å treffe toner, eller ønsker du deg en finere klang og mer volum?

I sammenheng med Nissedal VokalFestival 2023 vil vi tilby undervisning i sang og gitarspill på Gamleskulen i Nordbygda. Vi gir enkeltundervisning og undervisning i grupper på inntil fire som gjerne vil bestille time sammen, og det er mulig å få enheter på 30 minutter eller 60 minutter. En kan avtale time med oss ved å bestille enheter online her!

Ved siden av undervisningen tilbyr vi kurs:

Viseverksted

Lars Amundsen arrangerer viseverksted for alle som arbeider med å skrive egne viser eller har lyst til å prøve det. Ved slutten av kurset kan en vise fram resultatet på åpen scene i Gamleskulen hvis en vil. Viseverkstedet går over to timer på to kvelder, og det bør være minst fem som melder seg på.

24. & 25. juli    18:00-21:00

1 voksen for to kurskvelder

kr 300

Stemme-Workshop

Hege Gustava Tjønn Ludwig holder en workshop om stemme og samsang, om å puste, tone, lyde og bevege seg, om å utforske stemmen i en historie. Workshopen tar to timer, og det bør være minst fem påmeldte.

23. juli    18:00-20:00

1 voksen

kr 200

Ensemblesang

Sammen med Tor Tveite holder Hege Gustava et kurs i ensemblesang for alle som har lyst til å synge bedre sammen med andre. Korsang blir en mye finere opplevelse hvis en har god pusteteknikk og kan stole nok på sin egen stemme til å kunne lytte til andre mens en synger selv. Pust, stemmeflyt og samklang! Ved slutten av kurset inviterer vi Festivalkoret som oppstår til å delta på festivalens åpningskonsert. Kurset passer for alle som er glad i å synge. Det går over tre timer på to kvelder, og det bør være minst åtte som melder seg på.

24 & 25. juli    18:00-21:00

1 voksen

kr 750

Åpen scene

De som etter et kurs har lyst til å vise fram en sang, synge sammen i godt lag, ta scenen og synge ut, kan komme til åpen scene og sette i gang. Og naturligvis er vi entusiastisk publikum for hverandre! 

Gratis, men vi ber om påmelding.

26. juli    19:00

1 voksen