Kurs & Undervisning

Drømmer du om å skrive egne viser, eller er du i gang med dine egne låter allerede og trenger noen gode råd? Har du lyst til å spille gitar? Blir du hes når du synger, eller synes du ikke at pusten strekker til? Er det vanskelig å treffe toner, eller ønsker du deg en finere klang og mer volum?

I sammenheng med Nissedal VokalFestival 2024 tilbyr vi undervisning i sang og gitarspill på Gamleskulen i Nordbygda. Norske Kulturarrangører har gitt oss penger til å undervise noen heldige ungdommer (opp til 21 år) gratis! De første fem som melder seg på, får enten sangtimer, gitartimer eller Viseverkstedet i gave. Etter kursdagene lager vi en fest med Åpen Scene, der alle som har lyst, kan vise fram det de holder på med. Festen er åpen for alle, den er gratis, og vi byr på servering.

Alle som har lyst til å ta noen timer i sang eller gitarspill, kan avtale time med oss ved å bestille enheter online her! Vi gir enkeltundervisning og undervisning i grupper på inntil fire som gjerne vil bestille time sammen, og det er mulig å få enheter på 30 minutter eller 60 minutter. 

Ved siden av undervisningen tilbyr vi kurs:

Viseverksted

Lars Amundsen arrangerer viseverksted for alle som arbeider med å skrive egne viser eller har lyst til å prøve det. Ved slutten av kurset kan en vise fram resultatet på åpen scene i Gamleskulen hvis en vil. Viseverkstedet går over to timer på to kvelder, og det bør være minst fem som melder seg på.

12. & 13. august 2024    18:00-21:00

1 deltaker for to kurskvelder

kr 300

Stemme-Workshop

Hege Gustava Tjønn Ludwig holder en workshop om stemme og samsang, om å puste, tone, lyde og bevege seg, om å utforske stemmen i en historie. Workshopen tar to timer, og det bør være minst fem påmeldte.

12. august 2024   18:00-20:00

1 deltaker

kr 200

Åpen scene

Fest! De som har lyst til å vise fram en sang, synge sammen i godt lag, ta scenen og synge ut, kan komme til Åpen scene og sette i gang. Og naturligvis er vi entusiastisk publikum for hverandre!

Norske Kulturarrangører sponser oss, så vi kan by på servering!

Gratis, men vi ber om påmelding.

14. august 2024   19:00

1 deltaker

 

kr 0